Аналіз рецептур трав’яних чаїв та дослідження їх ролі у здоровому харчування людини.

Тип матеріалів: Наукова стаття
Автор/укладач Назва статті Назва журналу/наукового збірника/матеріалів конференцій Бібліографічний опис Факультет / кафедра Видавець Дата публікації (рік) Файл
1 Радько Т., Радько Л. В.
Аналіз рецептур трав’яних чаїв та дослідження їх ролі у здоровому харчування людини.
Безпека життя та охорона здоров’я -головні завдання сучасного суспільства. Радько Т., Радько Л. В. Аналіз рецептур трав’яних чаїв та дослідження їх ролі у здоровому харчування людини. Безпека життя та охорона здоров’я -головні завдання сучасного суспільства : зб. доп. студент. регіон.-наук. конф. Вип. 5. Луцьк. 2017. С. 11…

Луцький базовий фаховий медичний коледж

Циклова комісія хімічних та фармацевтичних дисциплін

Луцький базовий фаховий медичний коледж. 2017 ACFrOgADeQ22CSGKHQUxrHjywjlslpO7a57lq0UQwyvI4uAsSgrooGHT7XrvbaA9wP1FRrrPvtLTKDPQZZR28-nMR-N4bbeM_H2KQvmJwYlE-twI_HtOz7Nbt2CVM4CNiQYqC5SVgCpOrB-QRu1E.pdf1.26 МБ