Аналіз рецептур трав’яних чаїв та дослідження їх ролі у здоровому харчування людини.
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://libvmi.volyn.ua/uk/147258369/13599
Тип: Наукова стаття
- 1 перегляд
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Назва журналу/наукового збірника/матеріалів конференцій
Бібліографічний опис
Радько Т., Радько Л. В. Аналіз рецептур трав’яних чаїв та дослідження їх ролі у здоровому харчування людини. Безпека життя та охорона здоров’я -головні завдання сучасного суспільства : зб. доп. студент. регіон.-наук. конф. Вип. 5. Луцьк. 2017. С. 11-14.
Ключові слова
трав'яні чаї, здорове харчування, біологічно активних речовин, спазмолітичні засоби, жовчогінні засоби
Факультет
Дата публікації (рік)
Видавець
Луцький базовий фаховий медичний коледж.